fredag

har legat i sängen heeela veckan, nu äntligen börjar jag känna mig bra igen. tur de för ikväll är det avskedmiddag för min far som åker till Thailand i över 2 månader.. inte alls avis. Efter middagen ska jag åka vidare till min kära man. har inte träffat honom på jättelänge! eller ja en vecka men det känns som en evighet..

nej dags att duscha!

happy



Du gör mig glad, varenda dag! <3


sjukling

är fortfarande sjuk, känner mig som en zombie, helt död och orkar inget.. men hoppas på att de blir bra snart iaf, orkar inte vara sjuk längre :(

Har varit lite dålig på att blogga senaste...

Har varit lite dålig på att blogga senaste tiden men det har med att göra att jag var ledig lite mellan jobb bytet och sen börjat på nya jobbet så har varken haft tid eller ork att tänka på bloggen. I onsdags började jag på nya jobbet, en förskola. Hann jobba 3 dagar och det resulterade i en dunderförkylning, så nu ligger jag mest i sängen o glor på tv. Mer orkar jag inte skriva nu men det kommer nog fler inlägg senare.


nu är jag på väg till zandra där vi ska ta...

imag0348-1 (MMS)

nu är jag på väg till zandra där vi ska tagga till lite tsm innan vi dra ut. tror att det är pure som står på schemat! och fett ni vad jag är jätte och då menar jag jätte pissnödig.. glömde att gå på toan innan jag sprang iväg till tåget. nu har jag nästan 1 timmes resväg dessutom innan jag är hos zandra. menmen jag är glad ändå! :)


Happy girl

just nu känns allt bara jättebra, hästen gick som en klocka idag, imorgon är det sista dagen på liber plus att jag är ledig halva nästa vecka och imorgon så ska jag gå ut och dansa järnet!

Dag 5

fem webbsidor jag är inne på ofta.

Facebook
Hotmail
blogg
nelly
och sen mina bloggar som jag läser.


Dreams


Dag 4

En person som betyder mycket för mig!

En person som betyder mycket för mig är min farmor. Hon har varit en stötepelare för mig de senaste åren vilket jag är enormt tacksam för. jag vet att hon alltid skulle hjälpa mig när det krisar även fast jag inte alltid kan ge henne allt tillbaka. Hon har ett hjärta av guld och vill alltid allas bästa. Jag älskar dig! <3


Inte långt kvar nu

det är absolut inte långt kvar nu! jag jobbar endast 2 dagar till på Liber sen är jag ledig halva nästa vecka för att vila upp mig lite inför mitt nya jobb som jag ska börja på redan nästa Torsdag! det ska bli sjukt kul att få börja med något annat, är rätt trött på Liber.. Jag ska nu istället för Liber börja på en förskola inne i stan!

och på tal om jobb, jag har varit helt slut hela dagen på jobbet, sov endast 5 timmar inatt vilket jag inte är van vid. brukar sova mellan 8 - 7 timmar för att jag ska funka haha! men det va iaf värt att bara sova 5 timmar, min pappa fyllde år igår så vi åkte till en thairestaurang och käkade middag o så tillsammans för att fira honom lite. Har inte käkat thai mat sen jag va i thailand. Så det var verkligen sjukt gott!

men nu ska jag gå o fixa lite te, känner att jag vill fortsätta hålla mig varm. Har nämligen precis klivit upp från ett varmt, skönt bad!

flytta hemifrån

jag bara längtar tills jag kan flytta hemifrån! jag sitter typ redan och inreder min lägenhet haha. och det jag är mest säker på att jag faktiskt vill ha i mitt hem sen är Obh nordicas köksredskap i chilli serien. jag vill ha allt i den serien! jag brukar ju också lite då och då åka iväg och köpa lite saker som sen är bra att ha när man flyttar för första gången så att man inte sitter där utan nånting. men än sålänge så har jag mest bara köpt saker till köket, vilket är det viktigaste då jag har de andra behövliga sakerna redan.
så jag satsar mest på köket just nu. haha min önskelista inför jul är redan typ klar, jag önskar mig ju såklart saker ifrån chilli serien!



ge mig ge mig ge mig!


Har haft en helt underbart mysigt dag med ...

Har haft en helt underbart mysigt dag med min fina, vi har vandrat runt inne på naturhistoriska riksmuseet och även tittat på en film på cosmonova. Efter de käkade vi middag inne i stan och avslutade sedan dagen med bio. Du gör mig lycklig Patrik!<3


du är så saknad min älskade mormor! <3

du är så saknad min älskade mormor! <3


sitter just nu och väntar på tuben, ska åk...

imag0341-1 (MMS)

sitter just nu och väntar på tuben, ska åka hem till min man. han slutar jobba som vanligt klockan 9 så då ska jag möta upp honom. jag har fått benhinneinflamation igen, och denna gång värre än nånsin, de gör ont till och med när jag sitter still.. så fort jag överanstränger bensin bara en minsta lilla så kommer de tillbaka. fy o blä på de!


Ingenting blev alls som planerat idag, men...

Ingenting blev alls som planerat idag, men efter allt så får jag iaf sova med min man, har saknat honom så!


min förvandling och fy satan så nöjd jag är!

imag0339-1-1 (MMS)

min förvandling och fy satan så nöjd jag är!


Nu ska jag strax åka in till stan för att ...

imag0337 (MMS)

Nu ska jag strax åka in till stan för att vara med om en liten förvandling, mer tänker jag inte berätta nu utan ni får se bild sen! Slänger in dagens outfit också.


RSS 2.0