gott nytt år!

imag0440 (MMS)

gott nytt år!


allt fixat och klart!

igår flyttade jag och patrik till en lägenhet i västertorps centrum, allt har gått super och vi har fått upp allt ur alla resväskor och grejer, tv:n är fixad och alla våra tevespelskonsoler. det har varit 2 dagar med fullspäckat schema om just bara saker till lägenheten, det har varit jättekul men nu när man äntligen kan sätta sig i soffan o bara vara efter allt så känns det grymt skönt att nu vara klara. känner mig redan rätt så hemma här vilket också är skönt. så nu ska vi sätta oss och titta en film och sen sova, hoppas på många timmars sömn inatt då det inte blev så mycket igår plus att imorrn vill man ju vara pigg så att man orkar med hela kvällen!
och måste bara nämna att jag har min drömgarderob här! precis en sån som jag alltid velat ha! fast bara för att den är så stor nu så ser jag att jag inte har några kläder, alltså på riktigt haha! så måste köpa mer så att det täcker upp i garderoben ;)

Ligger nu i sängen, sista natten hemma i m...

Ligger nu i sängen, sista natten hemma i min säng. Imorgon efter jobbet kör vi över alla mina saker till lägenheten äntligen, som jag längtat! De känns lite konstigt att tänka att de är sista natten i min säng och mitt rum på väldigt länge men samtidigt är jag sjukt taggad o glad :) nä nu är det dags att sova, så att man orkar med allt imorgon! GOD NATT!


Under kvällen har jag packat och haft mig,...

Under kvällen har jag packat och haft mig, tror att jag lyckats packa ner allt nu. Om jag glömt något är det ju som tur är inte allt för långt hem till mamma igen ;)


min julafton var helt underbar! god mat, h...

imag0430-1 (MMS)

min julafton var helt underbar! god mat, härlig stämning, en hel drös med julklappar, allt jag önskat mig fick jag, sjukt nog. jag fick dessutom min älskade leopard ziperall av min käraste pojkvän! kunde inte fått en bättre julafton! tråkigt nog är att jag nu ligger magsjuk, men hellre idag än igår och hellre idag än på onsdag eller torsdag då det ska packas och sen flyttas :) nej nu ska jag titta på ensam hemma och försöka bli frisk!


GOD JUL PÅ ER ALLA! äntligen är julafton h...

imag0429-1 (MMS)

GOD JUL PÅ ER ALLA! äntligen är julafton här! Nu ska jag åka hem till min gammelfarmor för att fira lite jul med henne. Sen vid 3 så ska jag befinna mig hemma hos min moster för att titta på Kalle änka, äta gott o öppna julklappar :)<3


Har precis suttit på mitt golv i rummet oc...

imag0422-2 (MMS)

Har precis suttit på mitt golv i rummet och slagit in alla julklappar, det känns sjukt skönt att ha allt klart för nu kan jag slappna av lite haha! Så istället för att stressa iväg någonstans efter jobbet imorgon ska jag dra till gymmet o träna! Längtar redan nu att få ställa mig på löpbandet och crosstrainern! Måste verkligen sätta igång med träningen igen så att jag kan trivas lite med min kropp igen.. har gått upp flera kilon nu under tiden då jag varit sjuk. INTE bra! Nej kanske ska sova nu när jag inte har något annat för mig. Jag ligger ju redan i sängen så jag kan passa på att ta igen lite välbehövlig sömn, börjar inte först vid kvart i 9 imorgon woho skönt!


olidlig magvärk

jag tror att jag har kommit på varför jag får så otroligt ont i magen vissa gånger.. inatt har jag spenderat halva natten inne i badrummet då jag haft för ont för att orka ta mig tillbaka till sängen. jag har kommit på att även vissa gången när jag tex ätit på donken eller så, så får jag ont i magen inte lika ont som i natt men typ samma smärta fast inte alls lika mycket och igår åt jag lövbiff vilket är rött kött, donkens hamburgare är ju också rött kött fast dock inte lika mycket rött. så jag tror inte att min kropp klarar av att äta rött kött. för nu när jag tittar tillbaka på alla gånger jag haft ont i magen på de här sättet så har jag ätit något slags rött kött.

nu är helgen slut.

även fast jag varit lite småkrasslig i helgen så har jag haft fullt upp. lördagen såg ut så att jag träffade zandra i stan och julhandlade lite tillsammans med henne, sen mötte jag upp emma som åkte hem till östersund idag vilket är sjukt tråkigt, för nu kan inte vi träffas på ett tag igen men vi två satt mest på subway och snacka o hade de allmänt trevligt tillsammans. Sen var det dags för oss båda att börja röra på oss så då åkte jag hem till min kära man där vi myste en himla massa!

Idag har jag fortsatt julhandla men idag fick jag göra det med min snyggaste. Vi var i nacka forum och sprang runt och sen åkte vi hem till mig för att fira bror min som fyller hela 23 år idag, även min moster fyller år idag så jättemycket grattis på er två!

Det bästa efter den här helgen är att jag har i stort sätt alla julklappar klara förutom patriks två julklappar som jag ska fixa i veckan har inte direkt kunnat fixa det i helgen då han har varit med :) men annars så är alla klara och dessutom inslagna! nu vill jag bara ha julafton!!!

nej nu är det dags att ta en snabb dusch sen blire sängen, jobbet väntar imorgon.

2 veckor!

nu är datumet satt, om prick 2 veckor flyttar jag och min man ihop! guud vad jag längtar. snart är det verkligen dags. snart måste jag ju börja packa woho :D

men på tal om annat, jag är fortfarande sjuk, men som jag känner mig nu så kommer jag kunna gå till jobbet imorgon! så nu ligger jag mest bara i sängen o tar det lugnt, tittar på en himla massa serier o filmer. vill ju inte ta ut mig för mycket nu. och för den delen så måste jag vara frisk imorgon, för då ska jag o zandra till Lobby för ett litet event! :)

ingen bra dag

ligger hemma sjuk igen.. hela dagen igår gick jag runt med en igentäppt näsa, ont i halsen så fort jag åt något och idag är det värre. näsan är lika igentäppt fortfarande halsen gör nu inte bara ont när jag äter något utan hela tiden nu. och jag som hade planerat att träffa emma efter jobbet, måste ju passa på nu eftersom att hon åker hem på söndag.. men jag orkar knappt röra på mig. att bara gå upp o fixa te gör mig helt slutkörd. men hoppas på att jag blir någorlunda frisk till fredag o helgen, har ju hur mycket saker som helst inplanerat!

Är just nu på väg till jobbet, skönt att b...

Är just nu på väg till jobbet, skönt att börja halv 10 på måndagar fast de resulterar i att jag slutar halv 6 dock men de e det värt! efter jobbet tänkte jag ta mig i kragen och dra iväg o träna. De var allt för länge sen jag befann mig på gymmet så nu är det dags att komma igång igen!


mot kista!

imag0393-1 (MMS)

Nu ska jag strax röra mig mot kista där jag ska träffa Matilda. Har inte träffat henne sen studenten så de ska bli sjukt kul!! Tror att vi ska ta en fika och sen kanske titta på lite julklappar.


Julklappstips?

har suttit hela morgonen och letat efter massa julklappstips på nätet men hittar ingenting som passar.. jag behöver julklappstips till typ alla!  har inhandlat 2 julklappar. till min bror och till min mamma men vad jag ska handla till alla andra är helt oklart... HJÄÄÄÄLP!

Dag 7

Någon som jag saknar

jag saknar min mormor otroligt mycket. allt känns fortfarande konstigt utan henne och speciellt nu när juletiden är här. att inte få fira jul med henne igår kommer vara konstigt och säkert lite jobbigt. att det redan gått 9 månader sen du dog är sjukt. minns det som det var igår.
jag satt på trappen till vårt hotellrum i thailand då jag fick veta det. allt kom som en chock men ändå inte. det var väntat att det skulle hända då hon hade varit jätte dålig tiden innan men jag hade hoppats på att det just inte skulle hända då vi var i Thailand. den kvällen var jobbig, samtidigt som jag var jätteledsen försökte jag finnas där för mamma så jag ville vara stark. den kvällen gick inte vi ut och åt som alla andra kvällar utan vi beställde pizza till rummet tittade på Thailändskt barnprogram och jag fixade hennes naglar lite.

Den första tiden utan min mormor var jättejobbig, jag visste inte hur jag skulle hantera allt och det var vissa saker som fick ta stryk för det. men nu när det har gått 9 månader så mår jag bra igen och det är inte fultl lika jobbigt längre, men vissa dagar kan vara jobbigare än andra. men som alla säger så blir det lättare med tiden vare sig man vill det eller inte.

men hon kommer alltid vara någon som jag aldrig kommer sluta att sakna och älska.


woho äntligen fredag!

sitter nu här och har beställt en ny vinterjacka. var superglad under tiden då jag beställde den men nu efter mår jag dåligt över det. beställer en jacka för pengar som jag egentligen inte har.. men jag var ju bara tvungen. hittade den här jacka igår när jag var i nacka forum med emma och jag blev helt tok kär i den. så idag efter jobbet åkte jag runt till alla butiker som har den jackan för att kanske hitta min storlek men icke sa nicke. så nu efter typ en timmes letande på nätet hittade jag den så jag kunde ju inte bara låta det gå då.

nej nu strax ska jag städa rummet lite och typ fixa naglarna efter det. senare ikväll kommer min fina man hit också. så då blir det lite Fredags mys med den bästa!

snart helg

kom hem för ca 1 timme sen så nu sitter jag här nyduschad i fräsch tänkte strax gå och fixa lite te tror jag och sen glo någon film eller så.

Idag efter jobbet åkte jag in till stan och träffade Emma swärd. har inte träffat henne på över 1 ½ år. sjukt länge sen men när jag väl träffade henne så kändes de som om de typ var förra veckan, vi babblade på som om det var igår. Sjukt kul att träffa henne igen! tråkigt bara att hon ska bo i Östersund!

älskar mitt hår!

kom precis hem ifrån vicci min frisör som tittat på mitt löshår samt satt i några hårslingor till och dessutom lockat de lite. kan inte annat än att bara älska mitt hår just nu! jag trivs så otroligt bra med frisyren, längden färgen jaa allt. och det är i stort sätt första gången i mitt liv som jag faktiskt älskat mitt hår på detta sätt. ja annars då, jag jobbar o sliter som vanligt, i måndags var det APT med jobbet sen middag och efter middagen drog jag o några till iväg till en pub o  tog en öl eller två. jag trivs jätte bra på mitt nya jobbet, allt känns super och snart flyttar jag o min underbaraste man ihop!

vill tillbaka!










åh jag saknar verkligen teneriffa och värmen och framförallt ledigheten! semestern på Teneriffa var verkligen helt underbar!


Dag 6

Fem sanningar om mig
 
1. Jag har dåligt självförtroende.
2. jag är mörkrädd.
3. jag tycker inte om att vara själv.
4. jag älskar att titta på barnfilmer, typ som disneyfilmer.
5.jag hatar att lägga ut pengar på kläder, skor & väskar, men samtidigt älskar jag det.


3 december

ligger sjuk igen, har jobbat hela veckan typ halft sjuk, blev aldrig  riktigt frisk innan jag var tvungen att gå tillbaka till jobbet o jobba så nu har jag åkt på det igen, plus att det har varit fullt ös hela veckan då nästan halva arbetslaget varit sjuka så vi har varit väldigt några i personalstyrkan med nästan fullsat barnstyrka. så det har inte varit så lugnt på jobbet den här veckan. men känner mig lite bättre idag än va jag gjorde igår. gick o la mig runt 10 på kvällen, så har sovit i 12 timmar vilket behövdes!

trots att jag inte är helt kry så ska jag åka o träffa min man, har inte träffat honom på länge och jag saknar honom så! kanske till och med ska julhandla, vill iaf inte bara ligga hemma. så sjuk känner jag mig inte idag faktiskt!

jag älskar att det snart är jul! julen är helig för mig och jag bara älskar att julhandla i all julstress o slå in julklappar o allt va julen har att erbjuda!


RSS 2.0