Nytt i garderoben

har varit på jakt efter en korsett jag vet inte hur länge, och igår hittade jag äntligen en som satt bra på min kropp. jag har ju dilemmat att om den sitter bra vid tuttarna är den för stor överallt annat och om den är bra på kroppen är den för liten i tuttarna.. men nu hittade jag den!


Dag 3

Fyra bilder som gör mig glad









Det finns så många bilder som gör mig glad på så många olika sätt, så det här var rätt svårt. Men här är iaf 4 bilder som gör mig glad!


Halloween

Halloween festen igår va sjukt rolig, och det var sjukt roligt att få festa bara med ioanna o sjögren som förr i tiden haha :) nej men tillsammans var vi en djävul, en dödsängel och så catwomen. det var roligt dessutom att verkligen alla på festen gick all in! alla var utklädda och ganska så mycket utklädda också, det gör allt mycket roligare. Det var en grym stämning hela kvällen och runt 3 tiden åkte jag och ioanna hem, dock kom vi hem halv 3 och de tyckte vi va fett skumt tills vi kom på att det var inatt vi ställde om klockorna. slänger in bilder ifrån kvällen sen!

someone like you

sitter här och har precis städat rummet och ska strax börja fixa mig för att åka in till stan med Ioanna.
Igår blev det att jag höll igång i hela 22 timmar innan jag fick någon vila alls. Allt började med att jag gick upp 5 för att börja jobba klockan 6, jag jobbade till halv 3 och direkt efter jobbet åkte jag hem med Ioanna till henne där vi började fixa oss och paulina kom dit också, men iaf klockan 7 skulle vi vara i gula villan i Jakan där min mosters 40 årsfest skulle hållas. festen höll på till 2 på natten och först då tog vi en taxi hem. kvart i 3 kom vi hem och klockan 3 fick jag äntligen lägga mig i sängen. sov ända fram till 1 idag vilket verkligen behövdes.

och ikväll blir det fest igen, det blir halloween fest så ikväll ska jag och ioanna klä ut oss lite.


min pålle va jättetrött efter att jag hade...

imag0319 (MMS)

min pålle va jättetrött efter att jag hade ridit idag. om inte min kamera hade låtit så mycket när jag fotade så skulle hennes nos snart varit i backen haha :)


en onsdag

woho sitter här o käkar tuc, så himla mumsiga kex de där! Snart ska jag åka iväg till stallet men först måste jag betala lite räkningar.. inte så kul men det måste göras.

Imorgon är det dax för mig att åka på arbetsintervju får se hur det går, är lite nervis faktiskt.

idag är det en bra dag

fick lönespecifikationen idag på jobbet och det var nog det bästa som hänt mig på länge. känns bra att få dessa pengar, men dock försvinner mer än hälften redan imorgon suck.. men det är nästan dubbla lönen än va jag fick förra månaden så det känns super ändå!

Idag var jag också hos en frissa inne i stan som ska fixa mitt hår nästa torsdag, trivs inte i denna frisyr jag verkligen vantrivs så därför tänker jag göra något åt de, men mer än så tänker jag inte berätta.

Idag bestämde jag dessutom träff med schefen på det andra jobbet jag sökt så ska dit nu på torsdag och bli intervjuade, så får se hur det går!

där var helgen slut..

har precis lekt lite med vovven min och nu är det dags att fixa matlåda till jobbet imorgon och sen duscha. sen väntar ännu en veckas jobb på Liber. Helgerna går så sjukt fort hela tiden, de känns som om jag aldrig riktigt får vila upp mig och bara umgås med nära o kära. men det är väl såhär det är nu att vara vuxen.. När jag gick i skolan längtade jag till att få börja jobba men nu längtar jag tillbaka till skolbänken.. det enda positiva med att jobba är pengarna, men fy så skönt det var att gå i skolan.

Dag 2

Mina vänner



Ja vad kan jag säga mer än att mina vänner betyder sjukt mycket för mig, jag skulle aldrig klarat mig utan dem.
Ett liv utan vänner går bara inte. mina vänner finns där för mig alltid och jag finns alltid där för dem. var o en vet vilken plats det har hos mig <3


hos min man

sitter just nu hemma hos pat, vi tänkte snart dra på en film. vilken film det blir de vet vi inte än men någon bra hittar vi nog. efter att vi tittat film så blir det nog till att sova direkt. är hur trött som helst redan nu, men det får jag ju vara har varit uppe sen kvart över 5 imorse.. så det är inte undra på varför jag är så trött nu. det är sent över läggdags för mig om man tittar på hur mycket klockan är. brukar i vanliga fall i veckorna när jag jobbar försöka sova innan 22:00...

men imorgon ska jag träffa Zandra, vi tänkte ha en mysig hemmakväll bara hon o jag, snacka massa skit o ta igen massa prat vi inte hunnit med senaste tiden. kommer nog bli sjukt mysigt!

Dag 1

Vem är jag?


jag heter Micaela Larsson och är 19 år gammal, jag är född o uppväxt i stockholm. just nu bor jag hemma hos min mamma vilket jag gjort i hela mitt liv, men jag är nu på jakt efter en egen lägenhet och helst på södra sidan av stan. Jag tog studenten nu i somras, rättare sagt den 1 juni 2011. just nu jobbar jag på Liber distribution men är även där på jakt efter nytt jobb. om jag får välja själv skulle jag vilja bli en makeupartist/hårstylist vilket just nu är mitt drömyrke. jag försöker att ta varje dag med ett leende på läpparna och mitt största mål varje dag är att komma närmare min dröm ytterligare ett steg.  
jag är en oftast glad person, lite småblyg till en början men sen så försvinner det oftast rätt snabbt. Det jag älskar att göra mest är att vara med mina vänner, familj eller pojkvän sen om det är en mysig hemmakväll eller en krogrunda på stan spelar ingen roll så länge jag är omgiven av dem jag älskar. Hästarna och ridningen har och kommer alltid att ha en stor plats i mitt liv och speciellt min allra finast blaize(min häst). En dag utan skratt finns inte för mig, att skratta är förmodligen de bästa man kan göra i sitt liv.


micaela larsson

Dag 01 - Vem är jag?

Dag 02 - Mina vänner

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

Dag 05 - Fem webbsidor jag är inne på ofta

Dag 06 - Fem sanningar om mig

Dag 07 - Någon som jag saknar

Dag 08 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 09 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 10 - En bild som är från när jag var liten

Dag 11 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 12 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Dag 13 - Vad jag gör på dagarna

Dag 14 - Framtiden.

Dag 15 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 16 - Musikfavoriter

Dag 17 - En sång som får mig att må bra

Dag 18 - Förlorade vänner

Dag 19 - Är jag kär?

Dag 20 - Min största dröm


Kladdkaka

nu står kladdkakan i ugnen, den är klar om ca 10 min och fy så gott det ska bli. blev helt plötsligt sjukt sugen på lite kladdkaka så varför inte stilla mina begär genom att baka en.


Ain't nobody

Ain't nobody
does it better
ain't nobody
makes me happy
makes me feel this way
ain't nobody


nyfärgat

sitter just nu här med nyfärgat hår, nyfärgade ögonbryn och nymålade naglar. känner mig fräsch och nu strax ska jag lägga mig i sängen och invänta greys anatomy. sen efter det blir det till att sova så att man orkar upp imorgon. kvart över 5 som vanligt. på ett sätt så börjar jag bli van att gå upp så tidigt men ändå blir det bara jobbigare o jobbigare. men det är 2 dagar till den här veckan och sen vet jag inte hur det ser ut sen, ska nämligen iväg på arbetsintervju någongång nästa vecka.

Mums! jag lagade ihop lite köttbullar, pot...

imag0315 (MMS)

Mums! jag lagade ihop lite köttbullar, potatis o gräddsås :)


lätta dina vingar och lär dig flyga

kom precis hem ifrån jobbet & Kista. åkte snabbt förbi kista efter jobbet för att köpa mig en toning till håret, de bruna är inte längre så himla brunt så tänkte slänga i en toning då min frisör för tillfället är bortrest. sen ¨å sprang jag förbi en mysig stickad väst som också fick följa med hem, och det bästa med hela köpet var att jag endast behövde betala 50 kr då jag hade massa rabatter. så snart tänkte jag släng i toningen i håret och när det är klart blir det till att laga lite mat åt familjen.



Det här är västen som fick hänga med mig hem.


En tisdag

ska snart iväg till stallet, inte det roligaste i det här vädret men det är ju tur att det finns varma kläder.
sen blir det en kväll framför tv:n, desperata husfruar går ju och sen den nya serien happy endings.

men jag tänkte mest bara berätta att jag precis beställt hem en sjukt snygg klänning, ska nämligen på 40 årsfest nästa helg med temat glitter o glamour och jag tänkte köra på mer glamour stilen. jag tänkte köra på en svart långklänning med kors/öppen rygg, åh jag är så kär. hoppas bara att den sitter bra!

The greatest pleasure in life


ingen rolig kväll..

Igår efter träningen när vi var på väg hem till jimmy för att titta på film så fick jag så jävla ont i magen så ist för att titta film åkte vi hem till pat igen så att jag skulle kunna få gå och lägga mig och typ hoppas på att det skulle gå över, men ju längre det gick mer ont fick jag. Pat skulle duscha lite snabbt när vi kom hem och han kanske varborta i en kvart eller så. och under den tiden hade jag så ont att jag inte visste va jag skulle göra. jag låg o vred på mig i sängen för att kanske kunna hitta en position som fick det att int göra så ont men det gick inte utan till slut ställde jag mig upp i rummet och började typ springa runt i panik och hopp om att det skulle försvinna men det blev bara värre o värre. så efter ca en timma med sån smärta, samtal till sjukvårdupplysningen och att jag spytt för att jag haft så ont inte för att jag mått illa eller så. så åkte vi in till akuten där de tog massa prover och klämde o tryckte på magen. när vi kom fram till akuten hade de släppt lite men det kom fortfarande såna kramper då och då. men läkaren sa att det inte skulle vara något allvarligt utan mer att det skulle varit något riktigt ordentligt  som mina tarmar fick arbeta hårt med. så jag fick åka hem igen och när jag skulle lägga mig var det rätt lugnt så jag fick somna i ro iaf. men under natten har jag vaknat några gånger av kramper men det var inte alls lika farligt som på kvällen.

Så idag känner jag mig rätt slö och magen ömmar. men det är på bättringsvägen som tur är. men så ont som jag hade igår, så ont har jag nog aldrig haft. jag brukar klara av smärta men den smärtan var olidlig, jag grät för att jag hade så ont, plus att jag frös som en tok samtidigt.

Men jag hade tur som hade min käraste patrik till hjälp hela kvällen och även hans snällaste mamma, vet inte va jag hade gjort annars.

sitter i bilen nu och är på g till patriks...

imag0307-1 (MMS)

sitter i bilen nu och är på g till patriks träning, de va ett tag sen jag hängde med på hans träningar så det ska bli kul att få se honom träna lite som förut. sen kommer snygga Anna dit också så då har jag någon att snacka lite skit med medans våra män tränar :)


Sitter just nu och väntar på tåget som ska...

Sitter just nu och väntar på tåget som ska föra mig hem till min man. Han slutat jobba klockan 9 så ska möta upp honom då, sen blir det nog en filmkväll eller så för imorgon ska vi hem till hans farmor som fyller år :) och på tal om annat så börjar jag äntligen trivas i min nya frisyr, det enda jag vill är att färga det mörkare då de blonda börjar kika fram. Så nästa vecka ska jag ringa frissan o boka tid för det :) har börja lära mig hur jag ska ha håret o så för att de ska se snyggt ut.


i 5 år!

Min fina och jag sist vi va iväg o tävlade, vi kom då 1a!



Imorgon har jag haft dig i hela 5 år, helt sjukt hur snabbt tiden har gått. dagen då jag fick dig kommer alltid va speciell, hela historien om hur mamma hållt det hemligt för mig i flera månader att du ska bli min. Blir ju typ gråtfärdig (glädjetårar) nu när jag tänker på det haha. en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.


- ny design.

Har suttit i över 1 timme nu och fixat o trixat på bloggen. börjar äntligen bli nöjd, det enda som fattas nu är en snygg header men den tar jag tag i en annan gång!

.

Life isn't about waiting for the storm to pass.
It's about learning to dance in the rain.


en trött tjej va det här.

är hur trött som helst idag, va pigg fram till lunch sen kom tröttheten nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna.. ändå så har jag sovit jättebra inatt. men nu sitter jag här och försöker hålla mig sysselsatt så att jag inte somnar haha. har tittat runt lite på vinterjackor, måste verkligen hitta en. jag tänker bara inte gå i min skinnjacka en endaste vinter till. fryser ju redan nu, jag förstår inte hur jag har klarat mig 2 vintrar i rad med bara en skinnjacka.

men då är det ju det där dilemmat.. jag hittar verkligen ingen som jag vill ha. jag letar efter en dunnjacka som går precis nedan för rumpan, och med päls på luvan. men alla de jag hittar är antingen för långa, eller bara inte så jag vill ha det..



Typ såhär vill jag att min jacka ska se ut fast med luva, och sen är den här lite för kort. har sett modellen som har på sig den och den slutar precis över rumpan, jag vill ha under rumpan eller typ mitt på rumpan.

så om någon har ett tips så berätta!


Fånga dagen

woho nu börjar nya 2 ½ men!

helgen min har varit helt okej. jobbade ända till halv 1 i lördags, vilket inte var det roligaste men det gav ju alltid pengar. igår åkte jag in till och träffade min efterlängtade man, vi gick runt o tittade lite i affärer och sen åkte vi iväg o mötte Zandra o Jimmy. Vi fyra åkte vidare till gamla stan där vi käkade middag på en jättemysig restaurang, efter det åkte vi hem till Z:a och Jimmy och tittade på film och kollade igenom alla bilder ifrån teneriffa resan, det var riktigt kul att se alla bilder som man inte sett tidigare. och nu vill jag bara tillbaka mer än nånsin!

och idag då, jag var ledig vilket var sjukt skönt o behövligt faktiskt plus att jag äntligen fick spendera lite ordentlig tid med min fina! men imorgon är det jobb som vanligt men bara tanken av att veta att det bara är 4 dagar gör det lite lättare plus att på fredag får jag träffa min snygging igen! :)

Nä nu ska jag gå och lägga mig i sängen och glo på 2 ½ men, sen försöka sova. Annars lär jag väl aldrig ta mig upp imorgon..


Sitter just nu på jobbet, jag och barnen s...

imag0241-1 (MMS)

Sitter just nu på jobbet, jag och barnen sitter och tittar på hitta nemo. Inget mig emot då jag älskar Disney filmer haha. Vet inte hur länge jag ska jobba, föräldrarna kan komma hem allt ifrån halv 11 eller 12. Så det blir nog en lång kväll här :) slänger upp en.bild på min outfit idag. Kör på svarta jeans, vitt linne och en grå stickad kofta.


turning up the volume

tar en paus ifrån all städning. håller på att rensa o städa i rummet och nu fick jag sån lust att titta om det har kommit upp mer lägenheter men det finns verkligen ingenting.. varför ska det vara så svårt att hitta en lägenhet för?

ja men eftersom att det inte fanns något är det väl bara för mig att börja städa igen, måste hinna klart innan jag ska iväg till jobbet plus att jag måste hinna o duscha och lite sånt innan jag ska åka.:)

Micaela Larsson

Snabbfakta
Namn:
 Micaela Harriet Lilian Larsson 
Smeknamn: Mickis, Mickan ibland även fast jag inte tycker om det.. ;)
Född: 1992
Födesleort: Kista (stockholm)
Familj: Mamma, Pappa och min bror
Yrke: hm, just nu lagerarbetare på liber..
Utbildning: Gymnasiet än så länge
Gymnasielinje: Barn- & Fritidsprogrammet 
Boende: Fortfarande hemma med mamma o bror





Mer ingående fakta:
Din längd?
159 cm.
Din önskelängd? Jag skulle gärna vilja vara 165 cm.
Varför vill du vara den längden? Har alltid velat vara det, dock vet jag inte varför.
Om du inte hade hetat dit namn, vad hade du velat heta då? när jag var liten ville jag heta Lovisa, nu vet jag inte va jag skulle vilja heta.
Vilka språk kan du? Engelska (självklart svenska)
Är du religiös? hm nä det kan jag väl inte direkt säga.
Har du något favoritband just nu? oj favorit band. jag har alltid tyckt om Ebba grön men annars lyssnar jag faktiskt på allt möjligt har inget direkt favoritit.
Varför är dem/hon/han så bra? Deras musik tilltalade mig när jag var yngre och efter de har det varit inristat i mig.
Har du någon förebild? förebild o förebild. jag har vissa modeikoner som jag typ kan säga är mina förebilder
Beskriv dig med tre ord. oj alltid lika svårt, men typ knasig, , skum o smått härlig.
Varför startade du bloggen? Har alltid tyckt om att skriva av mig lite. och det ena ledde till det andra o vips så hade jag en blogg.
Vilken är din favoritfärg på klädesplagg? Svart, svart och svart! vitt är väl också en favorit men svart äger!
Nämn tre saker som är i fokus i ditt liv. Familjen, vännerna och framtiden.
Har du några djur? Japp. Världens sötaste Milli, min hund. Världens knasigaste Blaize, min häst. och mina 3 konstiga katter, Tiger, Texas, Toker.
Civilstatus? Upptagen! <3
En låt du aldrig tröttnar på. Mental istid av Ebba grön
Vad innehåller alltid din väska? Plånbok, läppsyl, nycklar och ett par extra trosor.
Favoritplagg? typ Jeans o en snygg tröja till.
Favoritårstid? Sommar, sen gillar jag vintern också en hel del, våren också, hösten också.. ja alla har en egen liten grej som jag gillar de för :)
Vad gör dig riktigt förbannad? Människor som är ute efter att förstöra för andra och falskhet!
Vad gör dig riktigt glad? Härliga skratt med nära o kära, bra musik och att dansa!

Vill tatuera mig!


fredag åh du härliga fredag

Äntligen är det FREDAG! efter 5 dagars arbete så är helgen mycket mer efterlängtad än vad den va när jag gick i skolan. nu känner jag att jag verkligen njuter av att det är helg! även fast jag inte har speciellt mycket planerat den här helgen så är det helt toppen att bara veta att det är helg haha!

ja ikväll blir det en hemma kväll, känner att jag måste ta igen lite sömn då jag sovit rätt så dåligt hela veckan. imorgon ska jag nog bara passa på att sova länge och sen klockan 6 ska jag sitta barnvakt, få in lite mer cash. och på söndag får jag äntligen träffa min man igen. Det har blivit lite dåligt med de senaste tiden då han haft mycket i skolan och dessutom jobbat o jag har jobbat som en tok jag också. Är ledig på måndag så då kan vi umgås lite mer jag och han. men sen på tisdag är det jobb på liber som gäller igen..


Kom hem för inte så länge sen från Jobbet,...

imag0227-1 (MMS)

Kom hem för inte så länge sen från Jobbet, det har varit en jobbig dag jag har varit jättetrött exakt hela dagen och att vara trött på gör allt så mycket jobbigare.. men att komma hem till finaste lilla Milli så blir allt bra igen :)


ja då va ju mitt långa blonda hår borta. v...

imag0222-1-1 (MMS)

ja då va ju mitt långa blonda hår borta. vet inte hur jag känner nu, känns inte som om det är jag och varje gång jag tittar mig i spegeln nu blir jag typ rädd haha. men det är väl en vanesak. jag hoppas i alla fall att jag kommer kunna trivas i det mer sen, annars blir det jobbigt..


då va håret fixat då!

imag0208 (MMS)

då va håret fixat då!


dagarna bara flyger iväg

Idag efter jobbet så drog jag med mamma till ikea där det handlades lite saker. jag har nämligen börjat spara på saker som är bra att ha när man väl ska flytta hemifrån. så jag har själv haft lite glas o så här hemma men nu idag så handlade jag även kaffe koppar, latte koppar, bestick, o lite annat smått o gått. hade ett presentkort på ikea som jag fick när jag tog studenten så jag använda faktiskt de. alltid bra med presentkort!

Jag tycker att det är så kul att handla saker till hemmet. jag blir så taggad på att få flytta hemifrån, kunna inreda exakt som jag vill. ååh jag vill flytta nu så att jag kan börja inreda mitt egna hem!


Sitter just nu på jobbet, har precis tryck...

Sitter just nu på jobbet, har precis tryckt i mig av mammas goda makaronilåda. Om 20 minuter är det dags att börja jobba igen. Varför ska lunchen på 30 min alltid gå så sjukt fort.. menmen bara 3 timmar kvar idag :) jag ringde även min frisör idag och hon hade en tidigare tid för mig, till och med redan i vecka. Ska bli jätteroligt att förändras lite faktiskt. Känns som om jag sett exakt likadan ut i över 3 år nu.. blond med långt hår, så i veckan blir jag korthårig och brunett!


Hejsan!

jag tänkte börja om på ny kula faktiskt. kände att jag på något sätt inte ville ha kvar den gamla tråkiga bloggen utan ville ha en ny fräsch. så då skapade jag denna. har inte hunnit med att fixa till den och så men det kommer snart.

nu när jag skapat en ny blogg så ska det bli ändring på en hel del. jag kommer fortfarande skriva om mina händelser om dagarna mina minnen och allt va den gamla bloggen handlat om men nu ska jag försöka få in fler bilder på allt. jag har själv tänkt på att börja ta mer bilder överhuvudtaget varje dag. har aldrig några roliga bilder. enda gången jag fotar är när man gör något speciellt men så ska det ju inte vara. jag älskar att titta på bilder så varför inte börja fota mer så att man har fler bilder att titta på!

det är dessutom inte bara bloggen jag fräschar till i mitt liv just nu utan jag håller på att fräscha till mitt rum med lite ny inredning o tavlar o ljus o allt vad som har med mysfaktorn att göra. jag ska även snart iväg till frissan och fräscha till mig för hösten. jag har tänkt länge på att färga håret brunt långt innan sommaren kom så ville jag färga håret brunt men sen så ville jag ju vara blond på studenten så nu inför hösten så ska jag faktiskt färga det och jag ska även klippa av mitt långa hår. jag har ju så tunt och långt hår så att de lätt blir livlöst o tråkigt så nu ska jag klippa av det och fixa till det så att det får ett bättre fall i de hela. har tid den 2 november som jag bokade in när jag färgade utväxten inför teneriffa resan men ska försöka ringa min frisör och se om hon har en tidigare tid. för vill så gärna fixa mit hår nu. redan ikväll om det hade gått!

nej nu ska jag mysa ner mig i sängen, jobbet väntar imorgon. fick nämligen en vecka till på Liber.
Godnatt

RSS 2.0